МКД: Кока-кола и Пепси го напуштаат лобито на производителите на пластика

Компаниите Кока-кола и Пепси, двата најголеми продавачи на пластични шишиња со пијалак, решија да го напуштат лобито на производителите на

Прочитај повеќе