archiveинженерство

ЕкономијаМакедонија

Нова ИТ компанија пристигнува во Скопје: Би посакале да работите во неа

По успешното градење заедници во Сараево, Белград и Нови Сад, Symphonyја носи својата уникатна култура во Скопје. Symphony е меѓународна компанија за софтверско...