МДС: Бараме нова инклузивна постапка за нов Закон за надворешни работи

Македонскиот дипломатски синдикат го повикува Министерот за надворешни работи да го повлече актуелниот предлог Закон за надворешни работи. Според нив,

Прочитај повеќе