Пауновски знае дека инспекторатите добиваат 104 вработувања од кои 15 се за ДПИ и се надвор од оние според правична застапеност

Заедничко соопштение на вицепремиерите Груби и Николовски: Со усвоениот План за распределба на административните службеници преку Програмата К-5, којшто беше усвоен на 40-тата владина

Прочитај повеќе