„Лимак“ под надзор на Инспекторатот за труд, по протерувањето на странските работници

„Лимак“ и мултифункционалниот проект Diamond of Skopje се под надзор на Државниот инспекторат на труд, откако минатиот месец на градилиштето зад

Прочитај повеќе