Поради нереалниот раст на цените, граѓаните бараат засилени инспекциски контроли

Цените на производите никој не може да ги запре, откако тие слободно се формираат од трговците. Потрошувачите бараат зголемен број

Прочитај повеќе

УЈП влезе и во „Кипер“- маркетите затворени до завршување на инспекциските контроли

„Кипер“ маркетите и денеска останаа затворени од инспекцијата на Управата за јавни приходи. Управата на ланецот од маркети извести дека

Прочитај повеќе