„Никоб“ не исплаќал додаток за работа во недела, додаток за празнична работа и додаток за минат труд

Фејсбук статус на Здружението за заштита на работничките права „Гласен Текстилец“: Здружението Гласен Текстилец во изминатиот период неколку пати досега

Прочитај повеќе

КСС: Изгубена е контролата за извршување на инспекциски надзор

Поради зголемениот број на работници заболени од вирусот Ковид-19 на своето работно место, сметаме дека е потребно инспекциските служби да

Прочитај повеќе