Филиповска Грашкоска: Сите инспекторати се на терен, инспекторите постапуваат согласно насоките на Владата, во интерес на сите граѓани

Претседателката на Инспекцискиот совет Магдалена Филиповска-Грашкоска, на денешната прес конференција во Владата ги презентираше наодите од инспекциски надзори од повеќе

Прочитај повеќе