Еве неколку идеи како да направите работен простор во вашиот дом, доколку работите од дома

Подготвил: Бобан Илијевски Како што делта сојот се шири во Америка, така и компаниите ги менуваат своите планови за враќање

Прочитај повеќе

Богатството на Марк Цукерберг порасна на 100 милијарди долари

Акциите на „Фејсбук“ скокнаа откако компанијата започна нова услуга за кратки видео клипови. Богатството на основачот на Фејсбук, Марк Закерберг,

Прочитај повеќе