Ако самите не ги решаваме нашите проблеми, никој отстрана нема да ни ги реши

Автор: Бобан Илијевски  Наместо да пишуваме статуси, да преземеме нешто – ова беше еден од коментарите на социјалните мрежи за

Прочитај повеќе