archiveинтерент

Колумни

Кој е виновникот за „гладијаторските борби“ помеѓу малолетни деца?

Автор: Бобан Илијевски Што се случува со нашето општество? Дочекавме да гледаме малолетни деца како се тепаат на улиците во...