Јовевски: Во Македонија „испливаа“ големи недостатоци во овие „корона“ околности

ВО МАКЕДОНИЈА „ИСПЛИВАА“ ГОЛЕМ БРОЈ НА НЕДОСТАТОЦИ ВО ОВИЕ „КОРОНА“ ОКОЛНОСТИ – Што недостасува во нашето општество? – Дали нашето

Прочитај повеќе

Министерството за одбрана упати апел до Ајтов да не го меша во нарушените односи со другите синдикати

Министерството за одбрана во реакција по повод денешната прес конференција на претседателот на Синдикатот на одбраната и безбедноста го повика

Прочитај повеќе