archiveинтересни факти

Занимливости

ЗАНИМЛИВОСТИ НА ДЕНОТ

Дали сте ги знаеле следниве интересни факти? - Грчкиот филозоф Аристотел верувал дека улогата на мозокот е да го разлади...