(ФОТО) Во интернатот Здравко Цветковски паднал плафонот и ги исплашил учениците

Синоќа во интернатот Здравко Цветковски паднал плафонот и ги исплашил учениците сместни таму. За среќа на местото на несреќата, немало

Прочитај повеќе