Надминати се сите рекорди, воспоставена е најбрза интернет врска во светот

Научниците од Универзитетскиот колеџ во Лондон успеаја да постават нов рекорд за најголема брзина на Интернет-сигнал во светот. Тоа е

Прочитај повеќе