(ВИДЕО) „Скриената инфлација го отежнува животот на пензионерите“

Во интервјуто за порталот Работник, Претседателот на Пензионерскиот синдикат Марјан Спасовски зборуваше и за скриената инфлација. Погледнете повеќе во видеото

Прочитај повеќе