Клиниката за инфективни болести вработува 5 јавни службеници – плата 19,600 денари

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 5 јавни службеници во ЈЗУ Универзитетска клиника за инфективни болести и фебрилни

Прочитај повеќе