Ќе се раскине работниот однос, дооколку „рамковните“ не го прифатат трансферот, рече Шаќири

Министерот за информатичко општество Јетон Шаќири за Телма рече дека со новиот закон кој беше утврден вчера на владина седница,

Прочитај повеќе

Намерно или случајно: Бирократски пропуст може да го остави Јовановски без работа- Агенцијата за вработување немала пари

Намерно или случајно, бирократските пропусти може да го остават Горан Јовановски без работа. Агенцијата за вработување нема пари да го

Прочитај повеќе