Анализа на ССНМ: Пандемијата ја стави под знак прашалник транспарентноста на институциите

Долгите процедури и неквалитетните одговори кои ги добиваат од институциите ги одвраќаат новинарите да бараат информации формално. Најчесто одлучуваат информациите

Прочитај повеќе