Со пренамена на средствата од карго аеродомот ќе се реализираат над 90 инфраструктурни проекти

Над 90 инфраструктурни проекти во вкупна вредност од 49,7 милиони евра ќе бидат реализирани со средствата што беа наменети за

Прочитај повеќе