ИРИ: Градоначалниците се нереспонзивни, а граѓаните не учествуваат во локалната самоуправа

Претежно слаба работа на градоначалниците и невклученост на граѓаните во локалната самоуправа, пред сè заради незаинтересираноста на локалната власт. Македонските

Прочитај повеќе