Ако продолжиме со непотизам, корупција и партиски вработувања, граѓаните ќе влезат во ЕУ, но државата не

Автор: Бобан Илијевски Кога живееш во држава каде што владеат непотизмот, партиските вработувања и корупцијата, неминовно е да имаш незадоволство

Прочитај повеќе