Социјална работничка обвинета за фалсификување исправи

Основното јавно обвинителство (ОЈО) Кавадарци до надлежниот суд поднело предлог за издавање казнен налог против 40-годишна вработена во кавадаречкиот Центар

Прочитај повеќе