Павлески во Истанбул на средби со компании заинтересирани за инвестиции во земјава

Директорот на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот Дејан Павлески кој е во дводневна посета на Истанбул, Турција,

Прочитај повеќе

Царовска: Договорена е соработка за средно стручно образование со училишта од Истанбул

Министерката за образование и наука Мила Царовска и другите претставници на делегацијата како дел од официјалната посета на Р. Турција

Прочитај повеќе