Eкспресно санирани последиците од поплавите во Ист Гејт Мол

Безбедноста и здравјето на сите е најважно! Водата која надојде од булеварот Александар Македонски во гаражниот дел од Ист Гејт

Прочитај повеќе

Безбедниот шопинг, забава и уживање, главен фокус на Ист Гејт Мол

Скопје, 31 јануари 2022 – Во првиот месец од годината, Ист Гејт Мол, како шопинг престолнина и најголем шопинг центар

Прочитај повеќе

Подарок-картичката од Ист Гејт Мол и Комерцијална банка е во продажба

Ист Гејт Мол и Комерцијална Банка известуваат дека „Ист Гејт подарок-картичката“ е во продажба и доаѓа токму во пресрет на

Прочитај повеќе

Празнична магија го осветли Ист Гејт Мол

Вчера (13.12.2021), бајковита и забавна музичка атмосфера внесе вистинска празнична магија во најголемиот регионален центар, познат и како новата шопинг

Прочитај повеќе

Голема заинтересираност во првата недела од отворањето на Ист Гејт Мол

Во првата недела од отворањето, Ист Гејт Мол прерасна во вистинска шопинг престолнина, која ги надмина очекувањата на посетителите. Разновиден

Прочитај повеќе

ИСТ ГЕЈТ МОЛ: Скопје добива мол во ранг на европска метропола

Денес во Скопје официјално е отворен ИСТ ГЕЈТ МОЛ, инвестиција вредна 103 милиони евра. Портата на новиот мол во Скопје

Прочитај повеќе

Ист Гејт Мол – изграден во рекорден рок за 26 месеци, денес искажа благодарност за соработниците и партнерите

Скопје го доби Ист Гејт Мол – нов стимул за економски развој и 2.500 вработувања Во предвечерјето на официјалното отворање,

Прочитај повеќе

СКОПЈЕ СТАНУВА РЕГИОНАЛНА ТРГОВСКА ПРЕСТОЛНИНА – СЕ ОТВОРА ИСТ ГЕЈТ МОЛ – НОВ ЦЕНТАР ЗА МОДА И ЗАБАВА

Скопје станува многу динамичен град со голем потенцијал за напредок и просперитет, а овој октомври ја добива својата нова шопинг

Прочитај повеќе

Премиерот Заев во „Ист Гејт Мол”: Најголемиот трговски центар во регионот ќе донесе светски брендови и нови вработувања

„Ист Гејт Мол” ќе прерасне во модерен трговски центар од новата генерација кој ќе го претставува светот на едно место.

Прочитај повеќе