- Advertisement -

archiveисход

Колумни

Сите училишта штрајкуваа – СОНК се покажа како моќен актер во општеството

Предупредувачкиот штрајк на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК помина. Од денеска децата редовно ќе одат на...