ИутеКредит Македонија донираше маски и заштитна опрема на Клиничкиот Центар „Мајка Тереза“

Иако епидемијата на Ковид 19 во земјава стивнува, здравствените работници сé уште секојдневно се изложени на ризик од оваа болест.

Прочитај повеќе