archiveКабински

СветСветот на работникотСиндикат

Синдикатот на кабинскиот персонал во Луфтханза најавува штрај – може да започне било кога

Синдикатот на германскиот кабински пероснал УФО соопштил дека разговорите со авиокомпанијата Луфтханза пропаднале и дека неговите членови можат да го...