Двајца Кавадарчани добија грантови од 20.000 евра за семејни винарии

Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Никица Бачовски, денеска во Кавадарци, врачи две од вкупно

Прочитај повеќе