Комисијата за европски прашања ги прифати измените на Законот за квалитетот на амбиентниот воздух

Собраниската Комисија за европски прашања на денешната седница го прифати Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за квалитетот на

Прочитај повеќе