archiveказни за работа во недела

СветСиндикат

Црна Гора: Kазни од 1.000 до 10.000 евра за оние што работат во недела

Првата неработна недела во Црна Гора за вработените во трговија ќе биде 20 октомври, соопшти Дирекцијата за инспекција. Инспекцијата повикала...