archiveказни

ЕкономијаСветСветот на работникот

Словенија изрекла казни од шест милиони евра поради работа на „црно”

Управата за финансии на Словенија (ФУРС) објави дека минатата година изрекла казни поради непријавени работници во висина од шест милиони...
ПравдаСветот на работникот

Добила отказ затоа што не сакала да потпише нешто што не е во ред – Приказната на Виолета Спасова Колева

Виолета Спасова Колева, поранешна вработена во Општина Лозово, којашто доби отказ, а е воедно и бремена, за порталот Работник ја...