- Advertisement -

archiveкамиони

Светот на работникот

Нема кој да седне зад волан: На Србија и фалат 8,000 возачи

На српските претпријатија им недостасуваат најмалку 2,000 возачи на автобуси и околу 6,000 камионџии, проценуваат здруженијата на превозниците. Истовремено предупредуваат...