- Advertisement -

archiveкапитално

ЕкономијаМакедонија

МАПАС со важно соопштение до членовите кои имаат бенифициран стаж

Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС), ја известува пошироката јавност дека согласно закон членовите на задолжителните пензиски...
ЕкономијаМакедонија

Локално: Крајот на септември последен рок за продокжување на членството во вториот пензиски столб за родените пред 1967 година

Согласно измените на Законот за задолжително капитално финансирано пензиско осигурување, кои стапија на сила од 1 јануари годинава, доброволните членови...