archiveКарибите

ЕкономијаСвет

Се зголемува сиромаштијата во Латинска Америка и Карибите

Економијата на Латинска Америка и Карибите би можела да забележи пад од 9,1 отсто оваа година поради пандемијата од коронавирусот...