- Advertisement -

archiveкариера

ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Кариерен развој, високи плати, рамна хиерархија се барањата на луѓето за да работат во Македонија, но дали е можно да се исполнат?

Факултети.мк спроведе анкета за тоа какви услови бараат младите за да останат да работат во Македонија. Меѓу останатите барања, беа...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Огромен број можности за кариера, огласи за новоотворени работни позиции во Тиквеш, Зегин, Декра и Axapta Masters.

Axapta Masters е компанија за развој и консултантски услуги за ИТ фокусирана на дизајнирање, управување и испорака на имплементации, развој, поддршка...
ИнтервјуаСветот на работникот

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ со Катерина Златановска – Попова: Како да одберете кариера? Што да направите ако вашата кариера заврши неславно?

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Советникот за развој на кариера, Катерина Златановска - Попова кое е наменето за сите...
1 2
Page 1 of 2