- Advertisement -

archiveКарпош

НовостиПравдаСветот на работникот

ПОДОБРИ УСЛОВИ И МОТИВАЦИЈА ЗА НАСТАВНИЦИТЕ ОД КАРПОШ

Општина Карпош на сите учители, наставници им го честита 5. октомври – Светскиот ден на наставникот. Како локална самоуправа континуирано...
1 2 3
Page 1 of 3