- Advertisement -

archiveКатастар

ЕкономијаМакедонија

Агенцијата за Катастар и Недвижности вработува – плата до 38,689 денари

Агенцијата за Катастар и Недвижности вработува 23 државни службеници, објави Агенцијата за Администрација. Се бараат кандидати за раководители, помошници раководители,...