archiveкафетерија

ПравдаСветот на работникот

Работничка отпуштена поради што му дала бесплатен ручек на ученик

Една компанија понуди повторно да ја вработи работничката во училишната кафетерија во Њухамшир, Велика Британија која беше отпуштена поради што...