archiveквалификувани

ЕкономијаСветСветот на работникот

Британија ги затвора вратите за нискоквалификуваните работници

Британската министерка за внатрешни работи, Прити Пател изјавила дека Британија нема повеќе да увезува нискоквалификувана работна сила. Освен тоа, рекла...