- Advertisement -

archiveКентаки

Светот на работникот

САД: Протестот на рударите во Кентаки влезе во третата недела

Рударите на јаглен во Кентаки, САД продолжуваат со протестите против нивниот поранешен работодавач со блокирање на пругите низ кои поминуваат...