archiveКина

ЕкономијаСвет

Германија го допрела дното на рецесијата: Овие три работи би можеле да и пресудат на најсилната економија во ЕУ

Германија е колатерална жртва на Брегзит и трговската војна, велат странските економски стручњаци. Откако од Германија, моторот на економијата на...
1 2 3 4
Page 1 of 4