кирии

НовостиПравдаСветот на работникот

Ограничување на кириите: Левица во одбрана на студентите и работниците

Претседателот на Левица проф. д-р Димитар Апасиев за предлог-Законот за домување:https://fb.watch/q5LeDGJpcn/  ,,Ова е еден, според нас, круцијален закон којшто опфаќа повеќе од

Read More