archiveКисела

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Стопроцентен штрајк на училиштата во Кисела Вода (Видео)

Порталот Работник заедно со Претседателот на Регионалниот Одбор - Кисела Вода на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура -...