- Advertisement -

archiveклиматски

Правда

Грета Тунберг учествува на протестот против климатските промени во Швајцарија

Стотици луѓе излегоа на протестот против климатските промени во Лозана, Швајцарија кој се организира пред одржувањето на Светскиот економски форум...