МЕПСО на Клиничката болница Тетово и ги донира средствата од заштедената струја

Средствата од заштедената електрична енергија во септември и октомври АД МЕПСО ги донира таму каде што се најпотребни, кај граѓаните.

Прочитај повеќе

Ковид болни и меѓу медицинскиот персонал во Клиничка болница Тетово

Како во претходните бранови на голем број заразени со Ковид-19, и сега има медицински лица од тетовската клиничка болница кои

Прочитај повеќе