archiveКовид

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Османи бара да се вработуваат „ковид координатори“ во компаниите и државните институции

Вицепремиерот Бујар Османи смета дека приватните компании, но и државни институции треба да отворат нова работна позиција, наречена, „ковид координатор“....