- Advertisement -

archiveкогнитивни

Светот на работникот

Постарите од 40 години треба да работат три дена неделно

Извештајот објавен во Melbourne Institute Worker Paper покажал дека постарите работници од 40 години се повеќе продуктивни кога работат три или...