ЕСМ БАРА ЗАШТИТА ОД НАПАДИТЕ НА КОД Се бара реакција од медиумските здруженија

Притисоците на ТВ Телма врз АД ЕСМ се целосно непрофесионални и неприфатливи, се вели во реакцијата на АД Електрани на Северна

Прочитај повеќе