- Advertisement -

archiveколекивно

МакедонијаСиндикат

Конгрес на САДУ: Реизбран досегашниот Претседател

Денеска се одржа првиот Конгрес на Синдикатот на администрација, државна управа, правосудните органи и здруженијата - САДУ, на кој се...